Magento

Skip to Main Content »

Üdvözöljük Magento Tárhely weboldalunkon!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • red color
  • blue color

Ön jelenlegi helye:

Cégünkről

Szervereink és irodánk Magyarországon Budapesten a Victor Hugó utca 18-22 ben található (BIX központ). Gyors megbizható rendszerünk (Cpanel) és ügyfélszolgálatunk elősegíti a zökkenőmentes üzemeltetést.
Minőségi tárhely szolgáltatásainkkal és alacsony árainkkal szeretnénk új és már meglévő ügyfeleinket hozzá segíteni a sikeres webmegjelenéshez minden téren a weblapok elkészítésén át a weboldalak tárolásáig.

Nincs veszíteni valója, hogy kipróbálja webtárhely szolgáltatásunkat, mert új és meglévő ügyfeleinknek teljes pénzvisszafizetési garanciát adunk. Amennyiben bármikor nem elégedett szolgáltatásainkkal úgy időarányosan visszatérítjük a befizetett összeget.

Indítsa be ma internetes üzletét!

Mielőtt megrendelné tárhely szolgáltatásunkat kérem olvassa el a szabályzatot!

Miért jött létre a xhu?
A válasz egyszerű. Próbált már a hazai piacon vásárolni minőségi szolgáltatást alacsony áron? Ha igen akkor tudja hogy mivel kellett szembenéznie. A xhu.hu felismerve az interneten megjelenni kívánó emberek, cégek problémáját, megalakította saját webtárhely szolgáltatását (2005), mellyel, elérhető alacsony áron kínálja a weblapok tárolásához szükséges webtárhelyet.
2008.-ban cégünk átalakult.

Itt az idő, hogy váltson!

Mindig megújuló akciós ajánlatokkal kívánjuk elérhetőbbé, kényelmesebbé tenni tárhely ajánlatainkat.

Legyen Ön és cége sikeres velünk!

Miért sikeres a Pontkom?
Mert jól szervezett a cégünk! Főleg külsős cégekkel dolgozunk. Mert nem jelent gondot, hogy a technikai hátteret folyamatosan bővítsük, amiből Ön csak annyit vesz észre, hogy weboldalainak folyamatos elérése van, és látogatottsága növekedésével a szerverünk nem lassul.
Mert ügyfeleink sikeresek ami nekünk is sikert jelent!

Miért válassza a xhu-t?
Mert megfizethető áron kínáljuk szolgáltatásainkat. 200Mb Webtárhely már évi 1990.- Ft.+Áfa/Év ártól reklám és járulékos költségek nélkül.

Mi arra építettük ezt a vállalkozást, hogy az Ön üzleti vállalkozásának megfelelő technikai hátteret biztosítsunk. Legfontosabb számunkra a minőség, az ár, a szolgáltatás és az ügyfél elégedettsége.


Ha kérdése van szolgáltatásokkal kapcsolatban kérem vegye fel a kapcsolatot velünk.